Visualització Arquitectònica


Ara pots veure el futur, abans només imaginar-lo

Saber Més

Serveis


Hi ha alguna cosa que podem fer per tu

Comunicació Arquitectònica

Renders, Vídeos 3D, 360 Tours, ...

Realitat Virtual & Simuladors

Solucions innovadores per la presentació de projectes

Apps 3D & Realitat Augmentada

Comparteix el contingut virtual en el teu smartphone

Vídeo & FX

Edició de vídeo, efectes visuals & motiongraphics

About


Sergi Marcó Uriarte, arquitecte especialitzat en visualització arquitectònica i simulació amb noves tecnologies com realitat virtual, realitat augmentada, experiències immersives o entorns 360.

Graduat en arquitectura superior a l'Escola Técnica Superior d'Arquitectura de Barcelona a l'any 2008, es va especialitzar a través del màster a l'escola FX Animation i el postgrau en Postproducció (Motiongraphics & Visual Effects) per la UPC.

En els seus inicis com arquitecte va treballar a l’àrea de projectes i planejament urbà per al districte de l'Eixample a l'Ajuntament de Barcelona, i posteriorment va desenvolupar la seva especialització en noves tecnologies a l'empresa de comunicació digital, gràfica i audiovisual Dortoka, a més de treballar en projectes propis com a freelance.

Posteriorment, ofereix els seus serveis a través de Mediaurban, la agencia de creació de continguts urbans del grup Mediapro, especialitzada en dissenyar estratègies de gran impacte urbà i solucions digitals, que ofereix serveis en els camps de les Smart Cities, Estratègia Urbana, City Branding i Experiència Digital.

Actualment, forma part de l'equip a Mobile Media Content (3D Digital Venue) proporcionant solucions interactives a l'àmbit dels bessons digitals per a la gestió d'espais esportius i d'entreteniment per a clients a nivell internacional.

Contacte


No dubti en contactar amb nosaltres en tot moment

+34 616237980

Barcelona